Bivirkninger (østrogene)

Nandrolon har en lav tendens til østrogen omdannelse, anslået til kun omkring 20% ​​af den, der ses med nandrolone phenylpropionate bivirkninger testosterone. 472 Dette er fordi mens leveren kan konvertere nandrolon til estradiol, i andre mere aktive steder i steroid aromatisering såsom fedtvæv nandrolon er langt mindre åben for denne process.

 • 473 derfor østrogen relaterede bivirkninger er en meget lavere bekymring med dette lægemiddel end med testosteron.
 • Forhøjede østrogen niveauer nandrolon phenylpropionate bivirkninger kan stadig blive bemærket med højere dosering, dog, og kan give bivirkninger som øget væskeophobning, kropsfedt gain, og gynækomasti.
 • En anti-østrogen såsom clomiphencitrat eller tamoxifen citrat kan være nødvendigt at forhindre østrogene bivirkninger, hvis de forekommer.
 • Man kan alternativt bruge methyl-3 phenylpropionate en aromatasehæmmer ligesom Arimidex® (anastrozol), som mere effektivt styrer østrogen ved at forhindre dens syntese.
 • Aromatasehæmmere kan være ganske dyrt i forhold til anti-østrogener, dog, og kan også have negative virkninger på blodlipider.

Det er bemærkelsesværdigt, at nandrolon har nogen aktivitet som en progestin i body. 474 Selvom progesteron er en c-19 steroid, fjernelse af denne gruppe som i 19-norprogesteron Køb Steroider Danmark skaber et hormon med større bindingsaffinitet for dens tilsvarende receptor. Deler denne egenskab, mange 19-nor anabolske steroider er vist at have en vis affinitet for methyl-3 phenylpropionate progesteronreceptoren som well.475 De bivirkninger forbundet med progesteron er de samme som af østrogen, herunder negativ feedback inhibering af testosteron produktion og øget hastighed af fedt oplagring .

Progestiner også forøge den stimulerende virkning af østrogener på mammary vævsvækst. Der synes at være en stærk synergi mellem disse to hormoner her, således at gynækomasti endda kan forekomme ved hjælp af progestiner, uden alt for store østrogenniveau. Anvendelsen af ​​en anti-østrogen, som hæmmer den østrogene bestanddel dosering testosteron phenylpropionate af denne lidelse, er ofte tilstrækkelig til at afhjælpe gynækomasti forårsaget af nandrolon.

Bivirkninger (Androgene):

Selvom klassificeret som et anabolsk steroid, androgene bivirkninger er stadig muligt med dette stof, især med højere doser. Dette kan omfatte anfald af fedtet hud, akne, og krop / ansigtet hårvækst. Anabolske / androgene steroider kan også forværre mandlig mønster dosering testosteron phenylpropionate hårtab. Kvinder er advares om den potentielle virilisering af anabolske / androgene steroider.

 1. Disse kan omfatte en dybere stemme, uregelmæssig menstruation, ændringer i hudens struktur, facial hår vækst
 2. Og klitoris udvidelsen. Nandrolon er et steroid med relativt lav androgen aktivitet i forhold til
 3. Dens vævs-opbygning aktioner, hvilket gør tærsklen for stærke
 4. Androgene bivirkninger sammenligneligt højere end med flere nandrolone phenylpropionate halveringstid androgene midler, såsom testosteron, methandrostenolone eller fluoxymesteron.

Det er også vigtigt at påpege, at på grund af sin milde androgene karakter og evne til at undertrykke endogene testosteron, nandrolon er tilbøjelig Anabolske Steroider Online til at interferere med libido hos mænd, når de anvendes uden nandrolon phenylpropionate halveringstid anden androgen.

Bivirkninger (Levertoksicitet):

Bemærk, at i androgen-responsive målvæv såsom hud, hovedbund, og prostata, er den relative androgenicity af nandrolon reduceret med sin reduktion til dihydronandrolone (DHN) 0,476 477

5-alfa reduktase enzym er ansvarlig for denne metabolisme nandrolon. Samtidig brug af en 5-alfa reduktase hæmmer såsom finasterid eller dutasterid vil forstyrre stedsspecifik reduktion af nandrolon handling, betydeligt øget tendens nandrolon til at producere androgene ethyl-3 phenylpropionate bivirkninger. Reduktasehæmmere bør undgås med nandrolon, hvis der ønskes lav androgenicity.

Nandrolon er ikke c-17 alpha alkylerede og ikke kendt for at have hepatotoksiske virkninger. Levertoksicitet er usandsynlig.

Bivirkninger (Cardiovascular):

Anabolske / androgene steroider kan have skadelige virkninger på serum kolesterol. Dette omfatter en tendens til at reducere HDL (gode) kolesterol værdier og øge LDL (dårligt)

 1. Kolesterol værdier, hvilket kan forskyde HDL til LDL balance i en retning, der fremmer større risiko for arteriosklerose.
 2. Den relative betydning ethyl-3 phenylpropionate af en anabolsk / androgen steroid på serum lipider er afhængig af dosis.
 3. Administrationsvej (oral vs. injicerbar), type steroid (aromatizable eller ikke-aromatizable), og niveauet af resistens over for hepatisk metabolisme.
 4. Undersøgelser administrerer 600 mg nandrolon decanoate om ugen i 10 uger viste en reduktion i HDL-kolesterol 26% levels.

478 Denne undertrykkelse er lidt større end rapporteret med en lige dosis af testosteron enanthate, og er i overensstemmelse med tidligere undersøgelser, der viser en lidt stærkere negativ indvirkning på HDL / LDL-forholdet med nandrolon decanoate sammenlignet med testosteron phenylpropionate cyklus testosteron cypionate.479 nandrolon skal stadig have en væsentligt svagere effekt på serum lipider end c-17 alpha alkylerede stoffer. Anabolske / androgene steroider kan også have en negativ virkning blodtryk og triglycerider, reducere endotel afslapning, og støtte venstre ventrikel hypertrofi, alle potentielt øge risikoen for hjerte-kar-sygdomme og myokardieinfarkt.

For at reducere kardiovaskulær belastning anbefales det at opretholde en aktiv kardiovaskulær øvelse program og minimere indtaget af mættet fedt, kolesterol og simple kulhydrater på alle tidspunkter under aktiv AAS administration. Supplere med fiskeolier (4 gram om dagen) og en naturlig kolesterol / antioxidant formel såsom Lipid Stabil eller et produkt med tilsvarende ingredienser er også anbefales.

Bivirkninger (testosteronundertrykkelse):

Alle anabolske / androgene steroider, når taget i doser tilstrækkelige til at fremme muskel gevinst forventes at undertrykke endogene testosteron produktion. Undersøgelser administrerer 100 mg injektion af nandrolon phenylpropionate viste en hurtig undertrykkelse Anabolske Steroider Køb Denmark af serum testosteron phenylpropionate cyklus testosteron efter en enkelt injektion. Testosteron niveauer faldt til ca. 30% af udgangsniveauet ved dag 3 efter administration af lægemidlet, og forblev undertrykt i ca. 13 dage. forventes Regelmæssig brug for markant forlænge endogene hormon opsving vindue. Det menes, at den progesteronaktivitet af nandrolon især bidrager til undertrykkelse af testosteron syntese under behandlingen, hvilket kan mærkes på trods af en durabolin nandrolon phenylpropionate lav tendens til østrogen conversion.480 Uden indgriben testosteron-stimulerende stoffer, bør testosteron niveauer vende tilbage til normal inden for 2-6 måneder narkotika løsrivelse. Bemærk, at langvarig hypogonadotrop hypogonadisme kan udvikle sekundært til steroid misbrug, nødvendiggør medicinsk intervention.

nandrolone phenylpropionate bivirkninger

Ovenstående bivirkninger er ikke inkluderet. For mere detaljeret diskussion af købe nandrolone phenylpropionate potentielle bivirkninger, se afsnittet Steroid bivirkninger af denne bog.

Administration (mænd):

For generelle anabolske virkninger, tidlige retningslinjer ordinering anbefaler en dosis på 25-50 mg om ugen i 12 uger. Den sædvanlige dosis til physique- eller præstationsfremmende formål er i intervallet 200-400 mg per uge, taget i cyklusser 8 til 12 uger i længden. Dette niveau er tilstrækkeligt for de fleste brugere at lægge mærke til målbare gevinster i lean muskelmasse og styrke. Bemærk, at på grund købe nandrolone phenylpropionate af den fastacting karakter af phenylpropionate ester, er den ugentlige dosis sædvanligvis opdelt i 2 separate applikationer jævnt fordelt fra hinanden.

Administration (kvinder):

For generelle anabolske virkninger, tidlige retningslinjer ordinering anbefaler en dosis på 25-50 mg om ugen i 12 uger. Når det bruges til physique- eller præstationsfremmende formål, en dosis på 50 mg om ugen (givet i en enkelt ugentlig injektion) er mest almindelig, tages for cyklus varig 4 til 6 uger. Højere doser eller længere varighed for brug frarådes på grund af potentialet for androgene bivirkninger. Selvom kun nandrolone phenylpropionate profil en smule androgen, er kvinder lejlighedsvis konfronteret med virilization symptomer, når du tager dette stof. Skulle virilizing bivirkninger bliver en bekymring bør nandrolon phenylpropionate omgående afbrydes for at hjælpe med at forhindre en permanent udseende køb steroider.