Tilgængelighed Nandrolone phenylpropionate

Nandrolone phenylpropionate er faldet i udstrakt grad som et farmaceutisk produkt.

På grund af sin korte handling, og den begrænsede brug af sin længere nandrolon phenylpropionate anmeldelser virkende fætter nandrolon decanoate i klinisk medicin, der er meget få (hvis nogen) unikke nandrolone phenylpropionate applikationer tilbage for dette stof. Således er der ikke meget grund til dens fortsatte produktion.

Mærke Durabolin synes at være utilgængelig på alle markeder verden over. Et lille antal generiske og brand name produkter forbliver i mindre regulerede markeder (primært i Asien), på grund af fortsatte efterspørgsel af sportsfolk og bodybuildere.

Stof Identifikation

Nandrolon phenylpropionate (i olie) kan identificeres positivt ved hjælp ROIDTEST ™ Stof Tests A & D.

 1. efter de seneste markedstendenser, finder vi, at det sorte marked præparater mærket som nandrolon
 2. phenylpropionate har en moderat til høj risiko for at indeholde ingen eller erstatte steroid nandrolone phenylpropionate ingredienser.
 3. Nandrolon phenylpropionate er en injicerbar form af det anabolske steroid nandrolon, det er også kendt
 4. som Npp.It er dybest set Deca, med en kortere ester, hvilket resulterer i hurtigere frigivelse til bloodstream.

Nandrolone phenylpropionate slående lig dem af deca-Durabolin, som bruger den langsommere virkende lægemiddelnandrolone phenylpropionate .In faktisk nogle nandrolon phenylpropionate anmeldelser bodybuildere ligesom nandrolone phenylpropionate langt mere end deca steroid, fordi det virker ekstremt hurtig og sender ud af dit system hurtigere.

Sammenlignet med testosteron

NPP har en forbedret anabolske og en reduceret androgen activity.It har vist sig at have positiv indflydelse calciummetabolismen og øge knoglemasse ved osteoporose og forbedre knogletæthed, det rejser også røde blodlegemer og er blevet anvendt til behandling af anemia.This hjælper med Trestolone phenylpropionate at levere mere ilt til musklerne, hvilket øger muskulær udholdenhed i atleter.

NPP fungerer som en støttende supplement til specifikke behandlinger og kosten samt parenteral ernæring, og nandrolon phenylpropionate er også særdeles nyttige i at hjælpe HIV-patienter genvinde vægt. Deca Durabolin Steroider nandrolon phenylpropionate / NPP For Bodybuilding

Deca Durabolin & Nandrolone phenylpropionate

1.NPP forårsager muskel gevinst langt hurtigere end Deca

Den NPP steroid trådte i kraft meget hurtigere end Deca Durabolin, de atleter, der tager Trestolone phenylpropionate dette stof kan se resultater så hurtigt som 1-2 weeks. And sammenligne med deca, hvor du kigger på mindst 4-5 uger, før du starter oplever betydelige muskel gevinster.

2.You kan også forvente NPP at rydde dit system hurtigere

NPP ikke bo i dit system, så længe Deca, det klare din krop inden 10-12 måneder. Men for deca, kan det slå op på en narkotika-test 18 måneder efter din sidste injektion. NPP vil i hvert fald blive helt væk fra din krop flere måneder før.

3. Trestolone phenylpropionate kræver også hyppigere injektioner

Trestolone phenylpropionate skal injiceres oftere, dets halveringstid er kun 2,5 dage, mens deca har en meget længere halveringstid på 6 dage. Med phenylpropionate ester, skal mere hyppige injektioner administreres for at holde stoffet kører konsekvent stærk i din blodbanen.

Det NPP bruges til at komme i små mængder

 • Nandrolone phenylpropionate var ikke så fremherskende i fortiden, og dens mg / ml-forhold var virkelig små sammenlignet med deca.
 • Så de fleste fyre bare foretrak den bekvemmelighed for at få 200 mg deca fra en 1 ml sprøjte, har dette i høj grad ændrede takket være online steroid apoteker.
 • Nandrolon phenylpropionate eller nandrolone phenylpropionate for korte, er en anabolske steroid, som har fået en masse opmærksomhed på det seneste, er det dybest set en korttidsvirkende version af deca.
 • Brugere dog rapportere, at med NPP der er mindre væskeophobning end med Deca og det ikke “lukke dig ned” så hårdt.

Der er mange fordele ved at bruge NPP løbet Deca imidlertid den ene ulempe er injektion frekvens på grund af dens kortere halveringstid. NPP skal injiceres hver 2 dage for at opnå en stabil blodet.

Bivirkninger:

Bivirkningerne af denne steroid vil svare til den af deca hvor hurtigt virker vermox, selvom brugere gør rapporterer færre bivirkninger med Phenylpropionate version. Bivirkninger såsom gynækomasti kan forekomme, men i modsætning til andre steroider, som kan forårsage Gynecomastia grundet østrogen, Deca og nandrolone phenylpropionate forårsage denne bivirkning grundet Progesteron, af denne grund en anti østrogen såsom Nolvadex ikke være effektiv. Lægemidler såsom Pramipexol dosering nandrolon phenylpropionate er effektiv til at reducere risikoen for gynækomasti, når du bruger NPP eller Deca.

Dosering og Cykling:

For begyndere en dosering på 100 mg EOD (hver anden dag) er en god start, og flere mere avancerede brugere, der har brugt Deca et par gange ved større doser normalt tage mellem 150 til 200 mg EOD eller endnu mere, som jeg ikke vil råde. Cyklus længde varer normalt mellem 8 og 12 uger.

 • NPP kan anvendes i både skærende eller bulking cykler. Mange mennesker henvise til det som en mild version af trenbolon.
 • nandrolon phenylpropionate anmeldelserFor bulking cykler dens normalt tages sammen med Testosteron Enanthate eller Cypionate og en mundtlig steroid såsom Dianabol.
 • Til skæring cykler folk ofte tager dosering nandrolon phenylpropionate det sammen med testosteron propionat og Winstrol og ofte med en fedtforbrænder som Clenbuterol.
 • NPP er tilgængelige fra mange forskellige underjordiske laboratorier rundt omkring i verden.

Du vil normalt finde det i 10ml hætteglas i en styrke på 100 til 150 mg / ml. Priserne varierer afhængigt af din placering, leverandør og kvaliteten. Forvent at betale R400 til R600 for et hætteglas, køb Nandrolone phenylpropionat online.

Hvad er nandrolon phenylpropionate: Facts du bør vide, før du køber det online

Nandrolon phenylpropionate er et syntetisk androgen og anabolske steroid og en nandrolon ester.

 1. Det blev indført i 1959. NPP markedsføres i mange lande over hele verden, herunder i USA,
 2. Storbritannien og Canada, og langs med nandrolon decanoate, er en af de mest udbredte nandrolon estere. Både NPP og nandrolon trestolone phenylpropionate decanoate er prodrugs af nandrolon.
 3. phenylpropionate kommer under klassen af narkotika kaldet anabolske steroider. Det er en ordineret lægemiddel.

Nandrolon phenylpropionate udbydes til salg online under forskellige navne, der bidrager kroppens muskelceller producere mere protein, som, så længe atleter fungerer testomax apteekki, fører til øget muskel størrelse og styrke og på samme tid, giver også kroppen til producere mere ATP, de “brændstof” muskler har brug for at bevæge sig.

Nandrolon phenylpropionate (NPP) er de mindre kendte og mindre populære phenylpropionate ester version af nandrolon

Første off dens vigtigt at forstå forskellen mellem det, vi kender som “deca”, og det, vi kender som “NPP”. For at sige det på en enkel måde er forskellen simpelthen esteren.

NPP har kortere ester mens deca durabolin Steroider Lovligt Køb Danmark version af nandrolon har længere “deca ‘ester. Mange løftere har ingen anelse de kan bruge forbindelsen, de elsker så meget i en kortere ester. Den eneste ulempe ville være mængden af injektioner, vil den kortere ester skal injiceres hver anden nandrolon phenylpropionate bivirkninger dag eller hver 3. dag på det mest, mens den lange “deca ‘ester kan injiceres en gang eller to gange om ugen. Men fordelene er der, der vil jeg diskutere, når vi går sammen.

Køb NPP i følgende valgmuligheder: bare vælge hvilken form (oral eller injicerbar) du gerne vil bruge.

https://www.youtube.com/watch?v=ATYYFHZi1tg

Nandrolon phenylpropionate fås i forskellige pakker på vores hjemmeside. Du kan finde (ikke noget her) online til salg. Vores første gang kunderne foretrækker (….), Men mere erfarne steroid brugere ønsker at få (….) Til at bruge i cykler eller stak Nandrolon phenylpropionate kun i deres træningsprogrammer. Hvis du vil have USA til amerikanske nandrolone phenylpropionate bivirkninger levering i 2-4 dage, du kan også købe (…) på kun (…) med hurtig international levering inden for 3-6 dage t3 piller.

steroid source review forums 2017