Hvordan man reducerer hormons indvirkning på kroppen. Det interesserer alle. Lær hvordan man tager gonadotropin efter at have gonadotropin indtag afsluttet anabolske kurser. Lægemidlet vil forbedre dit velvære og vil tillade at reducere deres indflydelse til nul.

Før du begynder at beskrive direkte gonadotropinindtaget efter et kursus af steroider, skal du forstå præcis, hvad det er for. Af denne grund bør man overveje kæden eller, som det ofte kaldes, bue af hypothalamus-hypofysestikiklerne.

System til fremstilling af et mandligt hormon uden steroider

Mandlige hormon, der produceres i Leydinga celler, der befinder i testiklerne, og effekter på denne proces har luteiniserende hormon. Jo højere dets niveau er, desto stærkere fremstilles syntesen af ​​testosteron af Leyding-celler. Til gengæld for syntesen af ​​hypofyse luteiniserende hormon ansvarlig, der også producerer og follikelstimulerende hormon er nødvendig for at regulere gonadotropin indtagproduktionen af ​​sædceller (denne proces kaldes spermatogenesen). Syntesen af ​​disse gonadotropin indtag ormoner, luteiniserende og follikelstimulerende afhænger tredje stof – hypothalamus gonadotropin-frigivende hormon.

Hypothalamus modtager information om niveauet af testosteron og østrogen i kroppen og regulerer syntesen af ​​hypothalamus gonadotropinfrigivende hormon, hvilket niveau afhænger af mængden af ​​østrogen. Det skal bemærkes, at kæden af ​​”hypothalamus-hypofyse-testikler” er en meget kompleks mekanisme, som er sammensat af forskellige “sensorer” og justeringsmekanismer. På grund af den høje kompleksitet af hele systemet, kan dets funktionalitet let brydes, i det mindste i en kort periode.

Gonadotropin er chorion, indikationer for brug

For kvinder:  induktion af ægløsning efter stimulation af follikelvækst; vedligeholdelse af ovariegulkroppens funktion hos patienter med lutealfaseinsufficiens.

For drenge og mænd:  kryptorchidisme (ektopi, tilbageholdelse af testikler i bukhulen eller i inguinalkanalen); forsinkelse i puberteten hypogonadotrop hypogonadisme (i kombination med præparater af humant menopausal gonadotropin); når man udfører en differential diagnostisk test af anarkisme og kryptorchidisme hos drenge; når Leydig funktionstesten udføres for at vurdere testiklernes funktion ved hypogonadotrop hypogonadisme, inden der påbegyndes langvarig stimulerende behandling.

Kontraindikationer

  • Tumorer af forskellige steder afhængig af kønshormoner; 
  • organisk betinget kryptorchidisme (inguinal brok, konsekvenser af kirurgiske indgreb i lysken, forkerte placering af testiklerne) hos drenge og mænd; 
  • overfølsomhed over for choriongonadotropin.

Dosering og administration

Gonadotropin chorionic ordineres intramuskulært. Dosis individualiseres afhængigt af sygdommens art, sværhedsgrad og patientens alder og varierer fra 500 til 3000 enheder pr. Dag.

Lægemidlet administreres 2-3 gange om ugen til mænd i 4 uger i intervaller på 4-6 uger. Gennemfør 3-6 kurser i 6-12 måneder. Langvarig kontinuerlig brug af lægemidlet anbefales ikke på grund af faren for dannelse af antistoffer og undertrykkelse af hypofysenes gonadotropiske funktion.

Når anovulatoriske cykler med høje niveauer af østrogen hos kvinder, hvilket indikerer, at den gonadotropin indtag normale modning af follikler, lægemidlet administreres begyndende med 10-12 dages cyklus på 3000 IU 2-3 gange med intervaller i 2-3days eller 1500 IE 6-7 gange over dag.

Med intermitterende hypofyse insufficiens udføres behandling med choriongonadotropin bedre efter indledende behandling i første fase af cyklussen med follikelstimulerende hormon. Med hypofysenisme med fænomenet seksuel infantilisme administreres lægemidlet i en dosis på 500-1000 enheder 1-2 gange om ugen i 1-2 måneder ved gentagne kurser.

gonadotropin efter et kursus af steroider

Gonadotropin behandling af chorionisk kryptorchidisme hos børn er mest effektiv inden 10 år. Dosering og behandlingsvarighed er individuelle afhængigt af placeringen af ​​den uautoriserede testikel og typen af ​​kryptorchidisme (en- eller tosidet). Den mest almindelige behandlingsplan er som følger: Ved kryptorchidisme hos børn under 10 år administreres 500-1000 ED i en alder af 10-14 år – 1500 ED 2 gange om ugen i 4-6 uger med gentagne kurser.

Til diagnostiske formål administreres det mandlige lægemiddel 1500-3000 enheder pr. Dag i 5 dage. Med en positiv prøve øges den daglige udskillelse af 17-ketosteroider og testosteron med urin.

Bivirkninger gonadotropin

På den del af det endokrine system hos kvinder: kan udvikle ovariehyperstimulationssyndrom, ledsaget af udviklingen af ovariecyster med fare for deres brud, ascites, hydrothorax og risikoen for tromboemboli.

På den del af det endokrine system hos drenge og mænd:  midlertidig reversibel udvidelse af brystkirtler, prostatakirtler, vand og elektrolytretention, almindelig acne; hos drenge er adfærdsændringer svarende til dem, der blev observeret i løbet af den første fase af puberteten, der opstår efter afslutningen af ​​behandlingen, mulige.

Virkningsmekanismen for steroider på kroppen

Androgeniske og anabolske steroider har forskellige virkninger på kroppen. Nu taler vi kun om produktion af et naturligt mandligt hormon af kroppen. AAS, som ikke er gonadotropin indtag modtagelige for aromatisering, kan ikke undertrykke syntesen af ​​testosteron og som følge heraf ikke påvirke funktionen af ​​hypothalamus-hypofys-testikelbuen. Efter kurser af disse steroider er kroppen i stand til at genvinde uafhængigt og hurtigt nok, og at tage gonadotropin efter et steroidkursus er ikke påkrævet i dette tilfælde. Desværre forårsager de meget lille vækst af massen. Dette kræver atleterne at bruge kurser med stærkere AAS. Deres brug fører til følgende konsekvenser:

  • Niveauet af luteiniserende hormon falder;
  • Niveauet af cortisol øges;
  • Øger indholdet af kvindelige hormoner;
  • Forøgelsen af ​​mængden af ​​globulin fører til et fald i niveauet af hanhormonet;
  • Indholdet af luteotrop hormon øges, hvilket fører til væksten af ​​brystkirtler.

Steroider med høje progestageniske egenskaber har også en negativ effekt på syntesen af ​​luteiniserende hormon. Anvendelse på dækets forløb hæmmer genoprettelsen af ​​syntesen af ​​det naturlige mandlige hormon. Det skal tages i betragtning, at den maksimale aktivitet af denne steroid overholdes efter en måned eller endda to efter begyndelsen af ​​brugen. Heraf følger, at modtagelsen af ​​dækket skal være afsluttet en måned før hele kursusets afslutning.

Narkotika nødvendige for at afslutte steroidernes forløb

Nu vil ordningen med modtagelse af en gonadotropin efter et kursus af steroider, som vil tillade næsten fuldstændig at afhjælpe risikoen for forekomsten af ​​bivirkninger, blive resultatet. Normalt anbefales det at tage fra 2000 til 2500 IE af lægemidlet i 4-7 dage. Den foreslåede ordning involverer i dag at tage 500 til 1000 IE gonadotropin dagligt i 7-10 dage. Således er mængden af ​​det medtagne lægemiddel praktisk talt uændret, men der er ingen risiko for bivirkninger.

Hvis gonadotropin ved udgangen fra kurset ikke kan anvendes, er tamoxifen eller clomid nødvendige i denne periode. For at øge deres effektivitet bør det tages sammen med proviron. Dette vil føre til en stigning i syntesen af ​​luteiniserende gonadotropin indtag hormon.

Bemærk at du kan erstatte proviron med arimidex, som vil undertrykke aromatase betydeligt, men af ​​denne grund kan østrogeniveauet blive reduceret kraftigt, hvilket også vil være dårligt for kroppen. Det er muligt at anvende bromocriptin, men insulin og methandrostenolon vil ikke være overflødigt.

Yderligere anbefalinger til afslutning af steroiderne

På en gang er det nødvendigt at fortælle, at ved en udgang fra et kursus, faktisk såvel som under dens passage, er det nødvendigt at se et niveau af hormoner i en organisme. En af hovedopgaverne efter afslutningen af ​​steroidcyklusen er undertrykkelsen af ​​kortisolsyntese. Som det er kendt, er anti-katabolika beregnet til disse formål, er en af ​​de bedste lægemidler i denne gruppe methandrostenolon. På trods af at denne steroid aktivt forhindrer syntese af naturlige hormoner, hvis det tages om morgenen, så vil der ikke være nogen negativ indvirkning på kroppen.

Også i rollen som anti-kataboliske kan med succes udføre og insulin. I stort omfang er dette hormon behov for så meget som gonadotropin indtag efter et kursus af steroider. Ordninger for dets gonadotropinanvendelse er mange, men de bedste af dem er brugen af ​​to injektioner hele dagen.

Også efter færdiggørelsen af ​​at tage steroider er det nødvendigt hurtigt at genoprette niveauet af prolactin. Til dette er bromocriptin bedst. Takket være dette lægemiddel vil kroppen ikke kun fremskynde syntesen af ​​væksthormon og leptin, men libido vil også øges. Derudover har bromocriptin fedtforbrændingsegenskaber og er i stand til at kæmpe for udviklingen gonadotropin indtag af ​​gynækomasti.

For at stimulere syntesen af ​​naturlig testosteron forbliver clomid og tamoxifen det bedste. Intet andet stof kan konkurrere med dem. De samme resultater kan opnås ved at tage 20 milligram tamoxifen eller 150 milligram clomid dagligt. Ud over disse to midler kan tribulus terristeris anvendes i mængden af ​​100 mg igennem dagen, men det er mindre effektivt.

How I Fuel Myself With a Plant-Based Diet as a Competitive Bodybuilder the iranian hulk Bodybuilder Rich Piana Placed In Medically Induced Coma After Emergency