Dag i lægestanden denne forbindelse anvendes

Til at hjælpe hiv / aids-patienter for at forebygge muskelsvind, men det ville være mere praktisk at bruge længere ester i dette tilfælde.

Også baseret på, at vi kan antage, at nandrolon er fremragende som et immunsystem støtte sammensatte og i min personlige erfaring kan jeg bekræfte dette som værende sandt.

En anden medicinsk fordel er evnen til at forbedre kollagensyntese, så derfor nogle fyre bruge ethyl-3 phenylpropionate det til at hjælpe med ledsmerter. Jeg er ikke fortaler for at gøre dette, da det kan ende med at give bagslag på lang sigt.

Nandrolon phenylpropionate gør en stor stak med andre korte estere i en under 10 ugers cyklus

En god cyklus for bulking ville være den klassiske NPP og test prop cyklus. NPP på 300 mg om ugen i 10 uger, test prop på 300 mg om ugen i 10 uger. Bemærk, at jeg ikke omfatter en mundtlig kickstart cyklen som dens ikke nødvendigt med disse korttidsvirkende estere. Glem ikke også at bruge ethyl-3 phenylpropionate en aromatasehæmmer (AI).

androlone phenylpropionate wiki 

yldemiddel sæson er ved at begynde for mange bros; som et resultat, kan du se stigningen i indlæg spørger hvilken forbindelse er det bedste valg: nandrolon phenylpropionate (NPP) eller nandrolon decanoate (deca durabolin). Nandrolon er en stor forbindelse til enhver bulking cycle, men som ester er bedst virkelig kommer ned til brugeren, deres mål og personlige præferencer.

Indholdsfortegnelse
1 Nandrolon phenylpropionate (NPP)
2 Nandrolon decanoate (deca durabolin)
3 NPP vs. Deca

Nandrolon phenylpropionate (NPP) Produkt oversigt

Nandrolon phenylpropionate er fantastisk til brugere, der nyder at gøre korte, hurtige “blaster” eller cykler, og ikke har noget imod en hyppigere pinning tidsplan.

Brugere rapporterer alle de samme fælles relief fordele ved deca durabolin uden “deca bloat”, væskeophobning eller “måne ansigt”. NPP er en kortere testosteron phenylpropionate cyklus ester, hvilket betyder per milliliter (ml) vil give en højere dosis af aktiv forbindelse sammenlignet med den af ​​den længere decanoate ester. Den kortere ester giver også brugerne mulighed for at se resultater hurtigere; således, dette giver mulighed for kortere cyklusser. Normalt de fleste brugere gøre 8-10 ugers cyklusser, og det giver også brugerne mulighed for at begynde opsving hurtigere.

Nandrolon phenylpropionate (NPP)

Nandrolon phenylpropionate (NPP) kemiske struktur

Dette kan bosætte sig i en brugere kæbe-line giver ansigtet en fuld runde udseende, nogle kalder “måne ansigt”.

  • Nandrolon decanoate har altid været den ubestridte “gå til” bulking steroid.
  • Det kræver en mindre testosteron phenylpropionate cyklus hyppig pinning tidsplan, men jo længere ester kræver cykler til at være meget længere, mellem 16-20 uger.
  • Som altid, er deca blevet rapporteret at give stor styrke og størrelse gevinster.

Ulempen til deca durabolin er den rapporterede væskeophobning.  Den lange ester tager også meget længere tid at rydde systemet, hvilket gør genvinding meget sværere. Selv om det ikke umuligt at komme sig, vil det durabolin nandrolon phenylpropionate være meget sværere i forhold til almindelig testosteron. Derfor er dette et godt stof til brugere, som ikke virkelig har brug for at bekymre sig om genopretning og vælg en blast og cruise regiment.


NPP vs. deca

Nandrolones er typisk en af ​​de sværeste forbindelser at tilbagesøge, da det kan lukke brugere ned meget hårdt og kan blive hængende i systemet for en meget lang tid. Brugere, der har planer om at cykle til og fra, i modsætning til sprængning og cruising, bør absolut tage dette i betragtning, når du vælger hvilken ester bedste suiter deres mål og behov.

Faktisk begge versioner af nandrolon er fantastisk for bulking sæsonen; begge nandrolones durabolin nandrolon phenylpropionate vil bygge masse og øge styrken betydeligt. Det er vigtigt for brugeren at overveje deres mål og tage alt i betragtning til at få mest muligt ud af deres cyklus med disse steroider. Du er nødt til at træffe et valg, der passer bedst til din livsstil. Fra min erfaring, NPP er bedre for at få magert, mens deca er bedre at bulk op. Faktisk ville jeg ikke foreslå at køre deca durabolin for opskæring cykler, ligesom jeg ikke vil foreslå bulking med NPP, hvis du har andre muligheder.

Uanset hvilken forbindelse, du vælger, er det levitra oral jelly vigtigt at korrekt beskytte dig selv og træffe alle nødvendige forholdsregler. Løb en aromatasehæmmer, Aromasin, prolactininhibitoren, cabergolin, med cardarine, PPAR-hæmmer, og N2Guard, lever og orgel sundhed, er det absolutte minimum for at sikre dig ordentligt beskytte dig selv, mens cykling købe nandrolone phenylpropionate med enhver ester af nandrolon.

Produkt oversigt

Indhold
1 Produktoversigt
2 Varemærker & anvendelser
3 Sådan fungerer det?
4 Fysiske egenskaber
5 Historie
6 Klinisk brug
7 Fast Acting nandrolon
8 kemi Drug
9 Fordele
10 vidnesbyrd
11 Mediedækning
Et af de ældste nandrolon forbindelser stadig er til rådighed på markedet, nandrolon phenylpropionate er en injicerbar version af den anabolske steroid købe nandrolone phenylpropionate nandrolon. Som et anabolsk steroid, er det en af ​​de mere økonomisk succesfulde produkter af denne klasse.

Varemærker & anvendelser

Lægemidlet går under navnene

  • Durabolin
  • Fenobolin
  • Nerobolil
  • Nandrolon phenylpropionate er en mangesidet doping-agent. Det er kendt for at bygge

Nandrolon phenylpropionate er ofte brugt som et alternativ til deca-Durabolin og nandrolon Decanoate. Det er hovedsageligt anvendes som et farmaceutisk eller et steroid hormon, eller en ingrediens anvendt i medicinen Anabolin.

Hvordan det virker?

Lægemidlerne virker som potente anabolske og hjælper hurtigt samle protein i kroppens celler, og holder disse proteiner, som findes i muskler i meget store mængder. Hvis personen forsøger at skære fedt, stoffet bruger den androgen virkning at få kroppen stimuleres og at bringe tilbage væv for muskel genoptræning.

Fysiske egenskaber

Nandrolon er ikke meget androgen og er lidt mere anabolske end testosteron. I modsætning til hvad mange tror, ​​nandrolon er en mild steroid med lave bivirkninger. Jeg nandrolone phenylpropionate wiki tror folk begår den fejl at stabling med for meget testosteron, som fører til meget høje aromatisering og vand vægtøgning, som bringer på siderne og mulige gynækomasti.

https://www.youtube.com/watch?v=JC45_f42co4

I sin pulverform, at nandrolon phenylpropionate er hvidlig. Nandrolon phenylpropionate er et næsten hvidt krystallinsk stof. Lægemidlet er et C18 steroid med både anabolske og androgene egenskaber. Imidlertid er medikamentet nandrolone phenylpropionate wiki markedsføres som en anabolsk steroid.

bodybuilding exercises chart bodybuilder program for beginner dumbbell exercise chart pdf The New President Of The Philippines Is Donald Trump On Steroids buy winstrol pills 50 mg 2018 Dodge Challenger SRT Demon: a Hellcat on Steroids? – Motor Trend